HOME  •  AKTUALNOŚCI
22  Stycznia  2018

DOSKONAŁOŚĆ ROKU 2017 DLA HADA LABO TOKYO

Marka HADA LABO TOKYO nagrodzona prestiżowym tytułem DOSKONAŁOŚĆ ROKU 2017 magazynu Twój STYL!

Doskonałość Roku „Twojego STYLU” to od lat tytuł, o który zabiegają wszystkie marki obecne na polskim rynku kosmetycznym. W tym roku nagrody przyznawane przez redakcję luksusowego magazynu dla kobiet zostały wręczone już po raz dwudziesty trzeci. Uroczysta gala odbyła się 13 listopada 2017 r. w warszawskim Hotelu Marriott.

Maska nawilżająca na tkaninie HADA LABO TOKYO™ zwyciężyła W KATEGORII KOSMETYKI POPULARNE – PIELĘGNACJA SPECJALNA.

O wyborze najlepszych kosmetyków dla kobiet zadecydowało jury w składzie: aktorki: Magdalena Cielecka, Agnieszka Grochowska i Agnieszka Więdłocha, dr hab. n. med. Elżbieta Kowalska-Olędzka, dermatolog, Monika Olejnik, dziennikarka, Monika Krokiewicz, wydawca magazynów luksusowych Grupy Bauer.